Galatasaray, transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Jelert'i kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, İsmail Jakobs'ı da transfer etmek istiyor. Peki, İsmail Jakobs kimdir? Galatasaray'ın ilgilendiği İsmail Jakobs kaç yaşında, nereli ve kariyerinde hangi takımlarda oynadı?

İsmail Jakobs Kimdir?

İsmail Jakobs, Almanya'nın Köln kentinde doğup futbol kariyerine burada başlamıştır. Asıl mevkisi sol bek olan Jakobs, aynı zamanda orta saha sol ve sol kanat bölgelerinde de görev yapabilen çok yönlü bir oyuncu olarak biliniyor. Senegalli futbolcu, uluslararası alanda da dikkat çeken bir isim.

İsmail Jakobs'ın Maliyeti Ne Kadar?

Jakobs’un piyasa değeri, transfer piyasasında 8 milyon euro olarak belirlenmiş durumda. 2026 yılına kadar Monaco ile sözleşmesi devam eden Jakobs, bu süre zarfında Avrupa'nın büyük kulüplerinin de radarında bulunuyor.

İsmail Jakobs Kaç Yaşında ve Nereli?

1999 doğumlu olan İsmail Jakobs, 25 yaşında. Futbolcunun kökeni Senegal’e dayanıyor ve bu nedenle Senegal Milli Takımı forması da giyiyor.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

İsmail Jakobs'ın Kariyeri

İsmail Jakobs, profesyonel kariyerinde bugüne kadar 223 maça çıktı ve bu süreçte 11 gol atıp 17 asist yaptı. 19 kez de Senegal Milli Takımı formasını giyen Jakobs, uluslararası arenada da adından söz ettirmeyi başardı.