Trendyol Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, kadrosunu Jonjo Shelvey ile güçlendirdi. İstanbul temsilcisi, geçen sezon Çaykur Rizespor'da kiralık oynayan ve İngiliz ekibi Nottingham Forest ile yollarını ayıran Shelvey ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

Uzun Uğraşlar Sonucu Transferi Tamamlandı

Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, Shelvey transferi hakkında, "Jonjo Shelvey, Premier Lig'den tanıdığımız önemli bir oyuncu. Geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor'da başarılı bir performans sergiledi ve Süper Lig'e alıştı. Uzun uğraşlar sonucunda kendisini transfer etmeyi başardık. Kendisine olan beklentimiz yüksek. Bize büyük katkılar vereceğine inanıyoruz," dedi.

Shelvey: "Neler Yapabileceğimi Göstermek İçin Sabırsızlanıyorum"

Shelvey, transfer sonrası yaptığı açıklamada, "Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarlara neler yapabileceğimi göstermek ve onlarla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Bu sezonu çok iyi geçireceğimize inanıyorum," ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor Performansı

32 yaşındaki Shelvey, geçtiğimiz sezon Çaykur Rizespor formasıyla 33 maça çıktı, 3 gol attı ve 7 asist yaptı. Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, Shelvey hakkında, "Çok kariyerli ve yetenekli bir isim. Burada elinden geleni yaptı. Ancak takıma dönmesi şu an için gündemde değil. Biz planlarımızı onsuz yapıyoruz," açıklamasında bulundu.