Galatasaray'ın milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Young Boys mağlubiyeti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kaptanlık görevini bıraktığını duyurdu. 2020 yılından bu yana Galatasaray'da oynayan ve kaptanlık unvanını taşıyan Aktürkoğlu, bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştığını belirtti. Kaptanlık görevinden ayrılmasına rağmen, Galatasaray için saha içinde ve dışında inisiyatif almaya devam edeceğini vurguladı.

Kerem Aktürkoğlu'nun Açıklamaları Neler İçeriyor?

Kerem Aktürkoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys karşısında alınan mağlubiyet sonrası taraftarlara teşekkür ederek, "İsviçre'de bizi yalnız bırakmayarak desteklerini hissettiren taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Onlara bir galibiyet yaşatamadığımız için üzgünüz," dedi. Ayrıca, Salı günü oynanacak rövanş maçı öncesinde tüm konsantrasyonlarının bu maç üzerinde olduğunu belirtti.

Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Aktürkoğlu, yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Galatasaray'a ve Galatasaray taraftarına karşı sorumluluklarımı biliyorum," ifadelerini kullanarak, kaptanlık bandını bırakmasına rağmen kulüp için mücadelesini sürdüreceğini belirtti. Taraftarlardan, Young Boys maçına odaklanmalarını ve takımın hedeflerine birlikte ulaşmaları için destek vermelerini istedi.

Rövanş Maçına Hazırlık ve Taraftara Mesaj

Salı günü oynanacak rövanş maçında taraftarın desteğiyle bir kişi fazla oynayacaklarını belirten Kerem Aktürkoğlu, "Galatasaray'ı ait olduğu yere taşımak için her şeyi vereceğiz. Ve umarım hep birlikte başaracağız," diyerek taraftarlara umut dolu bir mesaj verdi.