Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, taraftarların sıkça yaptığı "Allah kıldığın namazları kabul etsin" şakasına bu kez tepki gösterdi. Daha önce bu tarz yorumlara "Amin" diyerek yanıt veren Aktürkoğlu, bu şakanın sürekli tekrarlanmasından rahatsız olduğunu belirterek, "O şaka bir kere yapılır, böyle yaparsanız artık durmayacağım" dedi.

Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

İmza Dağıttı, Tepkisini Dile Getirdi

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, maç sonrası arabasıyla seyir halindeyken taraftar yoğunluğunu fark eden Kerem Aktürkoğlu, durarak hayranlarına imza dağıttı. Ancak, yine aynı şakayla karşılaşınca tepkisini dile getiren Aktürkoğlu, bu durumu hoş karşılamadığını ifade etti.

Taraftarlarına Uyarı

Aktürkoğlu'nun bu uyarısı, taraftarlar arasında farklı yorumlara neden olurken, başarılı futbolcunun biraz da gerildiği gözlerden kaçmadı. Kerem Aktürkoğlu, sevgi dolu hayranlarına her zaman saygı duyduğunu ancak bu tür şakaların tekrarından kaçınılması gerektiğini vurguladı.