Galatasaray'dan ayrılma kararı alan Wilfried Zaha, İngiltere Premier Lig ekiplerinin radarına girmişti. Bu takımlardan biri olan Leicester City, Zaha'nın transferi için Galatasaray'a önemli bir şart sundu.

Leicester City'nin Şartı 

Zaha'nın yüksek maliyeti, transferin önündeki en büyük engel olarak öne çıkıyor. Leicester City, Zaha'nın maaşının bir kısmını Galatasaray'ın karşılaması durumunda transferin gerçekleşebileceğini belirtti. Bu şart, Galatasaray yönetimini zorlu bir kararla karşı karşıya bıraktı.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Zaha'nın Maaşı Transferin Önündeki Engel Mi?

Galatasaray'a yıllık maliyeti 8.8 milyon euro olan Wilfried Zaha'nın, İngiltere'de bu maaşı alabilmesi için kulüplerin oyuncuya vergiler dahil 17 milyon euro ödemesi gerekiyor. Bu durum, Zaha'nın transferini zorlaştırıyor ve Leicester City'nin şart koşmasına neden oluyor.

Crystal Palace da Devrede Mi?

Leicester'ın dışında Zaha ile ilgilenen bir diğer Premier Lig ekibi Crystal Palace, oyuncunun maliyeti nedeniyle transferden çekildi. 31 yaşındaki Wilfried Zaha'nın, Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor, ancak maliyet konusu transferi çıkmaza sokuyor.

Galatasaray Ne Yapacak?

Galatasaray, Zaha'nın yüksek maliyetini nasıl karşılayacağı konusunda kritik bir karar vermek zorunda. Leicester City'nin sunduğu bu şart, transfer sürecini belirleyici bir faktör olacak.