Dün Copa America'da Arjantin ve Kolombiya finalde karşı karşıya geldi. Arjantin, normal süresi 0-0 tamamlanan 2024 Copa America finalinde Kolombiya'yı uzatma bölümünde 1-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Ancak maçın en önemli olaylarından biri, Lionel Messi'nin yaşadığı sakatlık oldu.

MESSİ KORKUTTU

Arjantinli yıldız Lionel Messi, sakatlığı nedeniyle 66. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı ve gözyaşlarına boğuldu. Maçın 64. dakikasında arka adalesinden sakatlanan Messi, büyük bir üzüntüyle saha kenarına geldi. Messi'nin yerine Nicolas Gonzalez oyuna dahil oldu.

Maymun Çiçeği Nedir, Öldürür mü? Tedavisi ve Belirtileri Nelerdir? Maymun Çiçeği Nedir, Öldürür mü? Tedavisi ve Belirtileri Nelerdir?

İLK YARIDA DARBE ALDI

Messi, maçın ilk yarısında sağ ayak bileğine aldığı darbe nedeniyle zor anlar yaşadı. Sakatlık sonrası bileğine buz tedavisi uygulandı. 37 yaşındaki yıldız futbolcunun bileğinin son hali, hem takım arkadaşlarını hem de hayranlarını korkuttu.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Maça devam edemeyen Messi, yedek kulübesine geldiğinde gözyaşlarına hakim olamadı. Takım arkadaşları ve teknik ekip, Messi'yi teselli etmeye çalıştı. Messi'nin sakatlığının ciddiyeti, maç sonrası yapılan kontrollerle netlik kazandı.

ARJANTİN ŞAMPİYON OLDU

Arjantin, uzatma dakikalarında bulduğu golle Kolombiya'yı 1-0 yenerek Copa America'da şampiyonluğa ulaştı. Ancak Messi'nin yaşadığı sakatlık, zafer sevincine gölge düşürdü. Arjantinli yıldızın sağlık durumu, hayranları tarafından yakından takip ediliyor.

SAĞLIK DURUMU NASIL?

Messi'nin sakatlığı sonrası sağlık durumu hakkında detaylı bir açıklama bekleniyor. İlk değerlendirmelerde, Messi'nin bileğindeki sakatlığın ciddi olabileceği belirtiliyor. Arjantinli yıldızın ne kadar süre sahalardan uzak kalacağı, yapılacak kontroller sonrası netleşecek.