Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, Teknik Direktör Carlo Ancelotti ile Arda Güler hakkında konuştuğu bildirildi. UEFA Süper Kupa finalinde Atalanta'yı 2-0 yenerek kupayı müzesine götüren Real Madrid, La Liga'da sezonun ilk haftasında Mallorca deplasmanından 1-1'lik beraberlikle döndü. Bu sonuç, Real Madrid'de iki puan kaybına yol açarken, Türk futbolseverlerin gözü genç yıldız Arda Güler'deydi.

Arda Güler'in Süre Alması Tartışma Yarattı

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, Atalanta maçında olduğu gibi Mallorca'ya karşı da yalnızca birkaç dakika süre aldı. Bu durum, İspanyol devinde bazı tartışmalara neden oldu. Carlo Ancelotti'nin, bu durumla ilgili Florentino Perez'den özür dilediği ortaya çıktı.

Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi Erencan Yardımcı Nereli, Maliyeti, Kaç Yaşında, Oynadığı Takım ve Performans Bilgisi

Ancelotti ve Perez Uçakta Konuştu

Fanatik'in, Defensa Central kaynaklı haberine göre, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, kulüp başkanı Florentino Perez ile geri dönüş yolunda uçakta bir görüşme yaptı. İtalyan hoca, başkana oyuncu değişiklikleri konusunda hatalarını itiraf etti.

Ancelotti'den Öz Eleştiri

Ancelotti, Lucas Vazquez, Brahim Diaz ve Arda Güler'i oyuna çok geç soktuğunu itiraf etti. Bu öz eleştirisiyle, takımın oyun performansını daha iyi yönetebileceğini kabul etti. Ancelotti'nin bu değerlendirmesi, gelecek maçlar için daha dikkatli kararlar alacağına işaret ediyor.