Galatasaray, Chelsea forması giyen Raheem Sterling'i kadrosuna katmak için yeniden çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekibin uzun süredir yıldız oyuncuyla ilgilendiği biliniyor. Yönetimin, 29 yaşındaki futbolcuyla yakın temas halinde olduğu belirtiliyor.

PREMİER LİG PERFORMANSI DİKKAT ÇEKTİ

Raheem Sterling, daha önce Liverpool ve Manchester City formalarını da giydi. İngiliz oyuncu, Premier Lig'de sergilediği performansla dikkat çekti. Chelsea ile olan sözleşmesi Haziran 2027'de sona erecek olan Sterling, geçtiğimiz sezon çıktığı 43 maçta 10 gol ve 8 asist kaydetti.

Raheem Sterling 3

STERLİNG'İN BONSERVİS DEĞERİ NE KADAR

Sterling'in bonservis değeri 35 milyon Euro olarak biliniyor. Galatasaray yönetimi, bu transferi gerçekleştirmek için yoğun çaba sarf ediyor. Takımın teknik heyeti, Sterling'in tecrübesi ve kalitesiyle takıma büyük katkı sağlayacağına inanıyor.

Raheem Sterling 1

STERLİNG'İN CHELSEA'DEKİ PERFORMANSI

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Raheem Sterling, Chelsea'de oynadığı süre boyunca istikrarlı bir performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon toplamda 43 maça çıkarak 10 gol ve 8 asistlik bir performans gösterdi. Bu istatistikler, onun hücum hattında ne kadar etkili olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.