Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Real Madrid, Valladolid karşısında 3-0’lık net bir galibiyet almasına rağmen oyunu beklenen etkiyi yaratmaktan uzak kaldı. Santiago Bernabeu'ya gelen taraftarlar heyecanlı bir maç izlemeyi beklerken, özellikle ilk yarıda hayal kırıklığına uğradılar.

İlk Yarıda Beklenen Futbol Nerede?

Maçın ilk yarısında, Real Madrid rakip kaleye baskı kurmakta zorlandı ve taraftarlar tribünlerden uğultularla tepkilerini dile getirdi. Kroos sonrası dönemin Real Madrid'i, sahada baştan çıkarıcı bir futbol sergileyemedi. Mbappe ve Vinicius birbirlerinin yoluna çıkarken, Rodrygo kendi başına mücadele etmeye çalıştı. Orta saha ise oyuna etkisini yansıtmakta başarısızdı. Özellikle Tchouameni, fiziksel olarak güçlü olsa da, oyunu hızlandıramayan bir performans sergiledi. Bu durum, Real Madrid’in bir Ferrari olmasına rağmen, Tchouameni'nin bu araca takılmış bir traktör motoru gibi kalmasına neden oldu.

İkinci Yarıda Canlanan Oyun

İkinci yarıda, Real Madrid biraz daha hareketlendi. Arda Güler’in kaleye daha fazla yaklaşması, Fran Garcia’nın kanatta kalması ve Vinicius’un içe girmesiyle pozisyonlar gelmeye başladı. Arda'nın pasıyla başlayan atakta, Vinicius'un katkısıyla Valverde golü kaydetti. Bu gol sonrası Ancelotti’nin Valverde’ye "Ben sana söylemiştim" demesi dikkat çekti.

Oyuncu Değişiklikleri Maçı Değiştirdi

Valladolid, ikinci yarıda Real Madrid kalesini zorlamaya çalıştı ancak Arda Güler ve Vinicius’un boşlukları doldurması, rakibin ataklarını kesmeye yetti. İkinci gol, oyuncu değişikliklerinin ardından geldi. Modric, Brahim, Endrick ve Ceballos’un oyuna girmesiyle, Real Madrid arka arkaya goller buldu ve maçı 3-0 kazandı.