Real Madrid'in genç yıldızı Endrick, geçtiğimiz Aralık 2022'de kulüple anlaşmaya vardıktan sonra bu yaz takıma katıldı. Ancak Kylian Mbappe, Vinicius Junior, Rodrygo ve Arda Güler gibi yetenekli isimlerle birlikte, ilk 11'de yer bulmak için zorlu bir rekabetle karşı karşıya. Bu durum, 18 yaşındaki oyuncunun takımda düzenli olarak forma giyme şansını zorlaştırıyor.

Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

Ancelotti'den Endrick'e Mesaj

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, genç oyuncunun uyum sürecinden memnun olduğunu, ancak takımda yer edinmek için ciddi bir rekabetle karşı karşıya olduğunu belirtti. Basın toplantısında konuşan Ancelotti, "Endrick çok iyi uyum sağlıyor. Etkileyici özelliklere sahip. Ancak bu takımda rekabeti göz önünde bulundurması gerekiyor. Hak ettiği dakikaları alacak." ifadelerini kullandı.

Endrick İçin Sırada Ne Var?

Endrick, Pazar günü La Liga'da Real Valladolid ile oynanacak maçta sahaya çıkmayı umuyor. Eğer bu gerçekleşmezse, genç oyuncunun daha fazla deneyim kazanmak için kiralık olarak başka bir takıma transfer edilmesi gündeme gelebilir. Real Madrid'in 47 milyon euro karşılığında transfer ettiği Endrick'in, mevcut piyasa değeri 60 milyon euro olarak değerlendiriliyor.