Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Süper Lig devi, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor ve dün Chicago Fire ile sözleşmesini fesheden Xherdan Shaqiri'yi yakın takibe aldı. Serbest kaldığı açıklanan İsviçreli oyuncunun transferi, futbol camiasında büyük merak uyandırdı. Peki, Shaqiri’nin transfer süreci nasıl gelişecek?

Shaqiri neden serbest kaldı?

MLS ekibi Chicago Fire, yıldız futbolcu Xherdan Shaqiri ile yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Kulübün sportif direktörü Georg Heitz, "Shaqiri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, yolları ayırmanın her iki taraf için de en iyisi olacağına karar verdik. Kendisine kulübe yaptığı katkılar için teşekkür ediyor ve kariyerinin bundan sonraki bölümünde başarılar diliyoruz" dedi. Shaqiri ise, "Kariyerimde yeni fırsatlar için doğru zamanın bu olduğuna inanıyorum. Chicago’da bana destek olan kulübe ve taraftarlara teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş ve diğer kulüpler Shaqiri ile ilgileniyor mu?

Serbest kalmasının ardından Beşiktaş, Panathinaikos, AEK ve Suudi Arabistan’dan bazı kulüplerin, 32 yaşındaki Xherdan Shaqiri'nin mali şartlarını öğrenmek için devreye girdiği belirtiliyor. Shaqiri’nin transfer sürecinde neler yaşanacağı büyük bir merakla takip ediliyor.

Shaqiri’nin performansı nasıl?

2022'de Olympique Lyon'dan Chicago Fire kadrosuna katılan Shaqiri, kulübü ile çıktığı toplam 73 maçta 16 gol, 20 asistlik bir performans sergiledi. Bu performansıyla dikkat çeken yıldız futbolcu, yeni takımı için şimdiden heyecan yaratıyor.

Shaqiri transferi gerçekleşir mi?

Süper Lig'de bir bomba transfer daha mı gerçekleşiyor? Shaqiri'nin transferi için Beşiktaş ve diğer kulüplerin mali şartları değerlendirmesi bekleniyor. Futbolseverler, yıldız oyuncunun hangi takımla anlaşma sağlayacağını merakla bekliyor.