Real Madrid'in efsane futbolcusu Toni Kroos, Valladolid maçının ardından genç yetenek Arda Güler ile özel bir görüşme gerçekleştirdi. İspanyol basınından Defensa Central'in haberine göre, sahada sergilediği performansla dikkat çeken Arda Güler'e Kroos, önemli tavsiyelerde bulundu.

Kroos'tan Arda Güler'e Özel Tavsiye

Valladolid karşılaşmasında ikinci yarıda sergilediği performansla övgü toplayan Arda Güler, maçın ardından beklenmedik bir şekilde Toni Kroos tarafından arandı. Futbolu bırakma kararı alan Alman yıldız, Arda Güler'e cesaret verici sözler söyledi. Kroos'un Arda'ya, "Sahada çok çekingendin. Rahat bırak kendini, özgüvenli ol. Sen gerçekten çok yetenekli bir futbolcusun. Yeteneklerine güvenmelisin," dediği belirtildi.

Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Arda Güler İlk 11'e Yakın

Real Madrid, İspanya La Liga'nın 3. haftasında Las Palmas ile karşılaşmaya hazırlanıyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Arda Güler'in bu maçta ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.