Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys ile karşılaşmaya hazırlanıyor. Bu kritik maç öncesi Galatasaray'ın sahaya çıkacağı muhtemel 11'ler merakla bekleniyor. Maçın oynanacağı tarihten yayınlanacağı kanala kadar tüm detaylar haberimizde.

Galatasaray - Young Boys Maçı İlk 11 Belli Oldu mu?

Young Boys - Galatasaray maçı için takımların sahaya çıkacağı muhtemel ilk 11'ler henüz kesinleşmedi. Ancak, maç kadrosunda yer alması beklenen isimler şu şekilde:

Muhtemel 11'ler:

YOUNG BOYS: Von Ballmoos; Blum, Camara, Husic, Hadjam; Lauper, Niasse; Elia, Ugrinic, Colley; Ganvoula

GALATASARAY: Muslera, Jelert, Abdülkerim, Nelsson, Dubois, Lucas Torreira, Sara, Hakim Ziyech (Barış Alper), Dries Mertens, Kerem, Mauro Icardi.

Young Boys - Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Young Boys - Galatasaray Maçı, 21 Ağustos Çarşamba günü oynanacak. Bu heyecan dolu karşılaşma saat 22:00'de başlayacak.

Galatasaray Young Boys Maçı Hangi Kanalda?

Young Boys ile Galatasaray arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme maçı, TRT 1 kanalından ve tabii ki diğer canlı yayın platformlarından izlenebilecek.

Maç Nerede Oynanacak?

Young Boys ve Galatasaray arasındaki bu önemli karşılaşma, Bern'da, Stadion Wankdorf Stadyumu'nda oynanacak.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Kaan'ın Cezası, Sanchez'in Sakatlığı

Galatasaray, bu kritik maçta bazı önemli oyuncularından yoksun olabilir. Kaan Ayhan cezası nedeniyle, Davinson Sanchez ise sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Ayrıca, transfer görüşmeleri nedeniyle Wilfried Zaha ve üst solunum enfeksiyonu nedeniyle Derrick Köhn'ün durumu maç saatinde netlik kazanacak.