Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Göztepe ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan saldırı olayıyla gündeme geldi. Maçın devre arasında, Fenerbahçe taraftarlarının stada alınmaması ve biber gazına maruz kalmaları nedeniyle Başkan Ali Koç ve diğer yöneticiler yetkililerle görüşmelerde bulundu. Bu sırada Ali Koç, Göztepe akreditasyon kartına sahip bir kişi tarafından arkadan itilerek saldırıya uğradı.

Saldırgan Kimliği Belli mi?

Olayın hemen ardından saldırıyı gerçekleştiren kişi spor şubede ifade vermek üzere alındığı belirtilmiş olsa da, kişinin maçın geri kalanını akreditasyon kartıyla takip etmeye devam ettiği, herhangi bir işlem yapılmadan stadyumdan ayrıldığı öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü, bu durum karşısında sert tepki göstererek, şahsın kimliğinin belirlenmesi ve sorumlular hakkında gerekli işlemlerin yapılması için suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Yasa Dışı Ayrıcalık mı?

Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, 6222 sayılı Yasa gereği en ufak taşkınlıklarda bile ilgili kişiler hakkında işlem yapıldığına dikkat çekilerek, bu şahsın neden ayrıcalıklı muamele gördüğü sorgulandı. Kulüp, saldırganın kimlik tespitinin yapılması ve ihmali olan yetkililerin de hesap vermesi gerektiğini belirtti.

Sürecin Takibi Sürdürülüyor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un bizzat suç duyurusunda bulunduğu olayla ilgili süreç, kulüp tarafından yakından takip ediliyor. Başkan Koç ve Fenerbahçe camiası, yaşanan bu saldırının peşini bırakmayacaklarını ve gereken tüm hukuki adımları atacaklarını kamuoyuna duyurdu.