Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları Beşiktaş Lugano Maçı Geniş Özeti (29 Ağustos): Golleri ve Önemli Pozisyonları

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında futbolseverlerin heyecanla beklediği Antalyaspor - Hatayspor maçı yarın oynanacak. Atakaş Hatayspor, deplasmanda karşılaşacağı Antalyaspor mücadelesi için hazırlıklarını tamamladı ve sahaya sezonun ilk galibiyeti için çıkacak.

Maçın Yayın Bilgileri: Hangi Kanalda ve Saat Kaçta?

Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanacak olan bu önemli karşılaşma, 24 Ağustos 2024 Pazar günü saat 21:45'te başlayacak. Mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

Antalyaspor - Hatayspor maçı beIN Sports kanalında canlı olarak yayınlanacak. Bu maçın şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında herhangi bir resmi açıklama yapılmadı; dolayısıyla izleyiciler beIN Sports abonelikleri üzerinden maçı takip edebilirler.

Hatayspor'un Hedefi İlk Galibiyet

Sezona beklentilerin altında bir başlangıç yapan Hatayspor, ligde oynadığı ilk iki maçta sadece 1 puan toplayabildi. Teknik direktör ve oyuncular, bu karşılaşmada galibiyet alarak sezona yeni bir başlangıç yapmak istiyorlar.

Hatayspor kafilesi, bugün gerçekleştireceği son antrenmanın ardından Antalya’ya hareket edecek ve yarın oynanacak olan zorlu mücadele için hazırlıklarını tamamlamış olacak.

Antalyaspor - Hatayspor maçını takip etmek isteyen futbolseverler, beIN Sports ekranlarından bu karşılaşmayı canlı olarak izleyebilir.