Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de, sezonun başında yaşanan puan kayıplarının ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Özellikle orta sahaya iki dünya yıldızı kazandırmayı hedefleyen sarı-lacivertlilere, bu doğrultuda müjdeli haberler geldi.

Mourinho Hedefte: Transferde Harekete Geçildi

Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı Kerem Aktürkoğlu Kimdir? Türk Futbolunun Yükselen Yıldızı Portekiz'e Uzandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turunda Lille'e elenerek veda eden Fenerbahçe, Süper Lig'in ikinci haftasında Göztepe deplasmanında da istediği sonucu alamadı. İlk yarısını 2-0 önde kapattığı maçı 2-2 berabere bitiren sarı-lacivertlilerde, teknik direktör Jose Mourinho eleştiri oklarının hedefi oldu. Mourinho'nun özellikle 39 yaşındaki Edin Dzeko'nun maç boyunca sahada kalması ve Krunic'in performansı nedeniyle eleştirildiği belirtildi.

Yeni Transferler Yolda: Orta Sahaya Çifte Takviye

Fenerbahçe'de gözler şimdi transfere çevrildi. Sarı-lacivertliler, Süper Lig'in üçüncü haftasında Rizespor ile karşılaşmadan önce orta sahaya iki yeni oyuncu kazandırmayı planlıyor. Bu doğrultuda yürütülen görüşmelerde önemli mesafe kat edildiği öğrenildi. Mourinho'nun da bu transferlerden oldukça memnun olduğu ifade edildi.

Miguel Crespo ile Vedalaşıldı

Orta sahaya yapılacak yeni transferler için kadroda yer açmayı planlayan Fenerbahçe, ilk olarak Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo ile yollarını ayırdı. Crespo, Süper Lig ekiplerinden Başakşehir ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bu ayrılığın ardından sarı-lacivertliler, yeni transferlerini resmiyete kavuşturmak için son aşamaya geldi.