Galatasaray'dan ayrılması beklenen Wilfried Zaha, kendisine ait Twitch kanalında taraftarların eleştirilerine sert yanıtlar verdi. Yıldız oyuncu, kulübe saygısızlık ettiği iddialarına karşı oldukça tepkiliydi.

Zaha: "Ben Sadece Oyunumu Oynamaya Çalışıyorum"

Zaha, Galatasaray taraftarlarının kendisi hakkındaki eleştirilerine karşı şu ifadeleri kullandı: "Buraya gelip kulübe saygısızlık ettiğim ve bunun gibi şeyler hakkında konuşanlar için; Öncelikle, ben sadece oyunumu oynamaya çalışıyorum."

"Yöneticilere Sorun!"

Fildişili oyuncu, neden oynamadığı konusunda kendisine yöneltilen sorulara, "Eğer neden oynamadığım hakkında konuşmak istiyorsanız, yöneticilere sorun, ben bu konuda konuşmak için burada değilim. Bazı şeyler üzerinde kontrolüm yok. Tek yaptığım antrenmana gitmek, o kadar." diyerek cevap verdi.

Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

"Galatasaray Hakkında Konuşmak İstiyorsanız Onlara DM Atın"

Zaha, eleştirileri yapanlara şu yanıtı verdi: "Yani Galatasaray hakkında bir şeyler konuşmak istiyorsanız, Galatasaray Instagram sayfasına gidin ve onlara DM atın. Ben evdeyim. Oyunumun tadını çıkarıyorum, sonra bugün antrenmana gideceğim, hepsi bu, kimseye saygısızlık etmedim."

"G.Saray Taraftarı Bana Meşale Attı!"

Zaha, bir hazırlık maçında yaşadığı olayı anlatarak, "Avusturya'da oynadığımız bir hazırlık maçında sadece Galatasaray taraftarı vardı. Orada rakip taraftar yoktu. Bir taraftar yüzüme isabet edecek şekilde meşale attı. Biraz geri çekilmeseydim yüzümde iz kalacaktı. Hem bunu yapacaksınız hem de 'Seni seviyoruz' diyeceksiniz..." ifadelerini kullandı.