Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekipte sıcak gelişmeler yaşanırken, Ferdi Kadıoğlu’nun Brighton ile transfer görüşmelerini ilerletmesi ve sağlık kontrolü için İngiltere’ye gitmesi resmen açıklandı. Fenerbahçe, genç yıldızın yerine Premier Lig’den tanınan önemli bir ismi kadrosuna katmayı hedefliyor.

Ferdi Kadıoğlu Brighton Yolunda

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun transferi konusunda Brighton & Hove Albion FC ile el sıkıştığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, genç futbolcunun transfer görüşmeleri ve sağlık kontrolü için izinli olarak İngiltere’ye gideceği belirtildi. Ferdi’nin Brighton ile 5 yıllık bir sözleşme imzalaması bekleniyor.

Chilwell, Fenerbahçe’nin Gündeminde

Ferdi Kadıoğlu’nun olası ayrılığı sonrası Fenerbahçe, Chelsea’nin yıldız sol beki Ben Chilwell’i radarına aldı. İngiliz futbolcu, Chelsea’nin kadrosunda yapılan temizlik operasyonu sonrası satış listesine konulmuştu. Maviler’in Chilwell’in transferi konusunda her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Mourinho’nun Önerisi Chilwell

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho’nun, Premier Lig’den tanıdığı Ben Chilwell için harekete geçtiği öğrenildi. Chilwell’in sözleşmesi 2027’de sona erecek ve Mourinho, bu transferi Fenerbahçe için kritik görüyor.

Ferdi’nin Ayrılığı Fenerbahçe’nin Planlarını Değiştirdi

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Brighton’a transfer olması sonrası önceliğini sol bek transferine verecek. Mourinho’nun liderliğinde yürütülen transfer çalışmalarında Ben Chilwell ismi öne çıkıyor. Kanarya, Chilwell’i kadrosuna katarak sol bekte güçlenmeyi hedefliyor.