Fenerbahçe'de Ferdi Kadıoğlu transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Premier Lig ekibi Brighton, uzun süredir peşinde olduğu milli yıldız için Fenerbahçe ile temaslarını sürdürüyor. Transferde kritik bir adım atan Brighton, Ferdi Kadıoğlu'na cazip bir teklif sundu.

Teknik Direktör Hürzeler'den Özel Telefon

Brighton Teknik Direktörü Fabian Hürzeler, geçtiğimiz günlerde Ferdi Kadıoğlu'nu telefonla arayarak kendisini takımda görmek istediğini belirtti ve gelecekteki planlarını oyuncuya aktardı. 24 yaşındaki sol bek, Alman teknik adamın bu yakın ilgisinden oldukça memnun kaldı.

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

Kanat Beki Olarak Kullanılacak

Hem 4'lü hem de 3'lü defans sistemlerinde oynadıklarını belirten Hürzeler, Ferdi Kadıoğlu'na "Kanat beki olarak seni çok sık değerlendireceğiz" dedi. Ayrıca, Ferdi'nin hem sol hem de sağ kanatta kullanılacağı bilgisi de verildi.

Brighton, Transferi Tamamlamak İstiyor

Brighton yönetimi, bu transferin artık tamamlanması gerektiği görüşünde. Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerde rakamda son dakika değişikliği olmazsa, İngiliz ekibi 35 milyon Euro karşılığında transferi noktalamak istiyor. Ancak Fenerbahçe, bonuslarla fiyatı artırmayı planlıyor.