Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Barış Alper'in durumu hakkında bilgi verdi. Barış Alper'in idmana çıkamadığını ve kendisini kötü hissettiğini belirten Buruk, "Maça kadar değerlendireceğiz. Kendini iyi hissederse yarın bir antrenman yaptırıp maçta düşünebiliriz" dedi.

"Bu Maçların Favorisi Olmaz"
Young Boys maçı öncesi takımı değerlendiren Buruk, "Bu tür maçlarda favori olmaz. 4 sene üst üste liginde şampiyon olmuş bir takım, kadro ve fizik olarak çok iyi bir takım. Bizim açımızdan ise her geçen gün daha iyiye gidiyoruz" ifadelerini kullandı.

"Henüz Yüzde 100 Hazır Değiliz"
Sezon başında olduklarını belirten Buruk, "Henüz yüzde 100 değiliz ama mental olarak maça hazırız. Bu süreçte yüzde 80'ken bile 100 ile oynamaya çalışıyoruz, bu değerlidir" dedi.

"Şampiyonlar Ligi'ne Girmek İlk Hedefimiz"
Galatasaray'ın öncelikli hedefinin Şampiyonlar Ligi olduğunu vurgulayan Buruk, "Oraya girdikten sonra bir hedef belirleyebiliriz, ama şu an doğru olan tek şey bu hedefe odaklanmak" şeklinde konuştu.

VAR Kayıtları Hakkında
Buruk, VAR kayıtları konusunda daha profesyonel bir sistem beklediğini belirtti ve "Bu kadar yatırımların yapıldığı bir ligde, tam anlaşılmayan bir konuşmayla golün iptal edilmesi doğru gelmiyor" diyerek TFF'ye güvendiklerini ifade etti.