Galatasaray Futbol Takımı, yarın akşam UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi Young Boys ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı.

Zaha ve Sanchez Kadroda Yer Almıyor

Antrenmanın basına açık kısmında, teknik direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirilen ısınma hareketleri ve koşu ile başlayan çalışmalar, futbolcuların üç gruba ayrılarak top kapma ve pas çalışmaları yapmasıyla devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Young Boys mücadelesi için özel taktik çalışmaları yapıldığı bildirildi.

Hasta olduğu açıklanan Fildişi Sahilli yıldız Wilfried Zaha antrenmana katılmazken, sakatlığı süren Kolombiyalı stoper Davinson Sanchez ise takımdan ayrı çalıştı. Sanchez, Okan Buruk ile kısa bir süre sohbet ettikten sonra farklı bir sahada çalışmalarına devam etti.

Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti Arda Güler Las Palmas Maçına Damga Vurdu, 4 Dakikada Maçın Kaderi Değişti

Kritik Rövanş Maçı Yarın RAMS Park'ta

Deplasmanda 3-2 kaybettiği ilk maçın rövanşında Galatasaray, yarın saat 22.00'de RAMS Park'ta Young Boys'u konuk edecek. Bu kritik mücadelede galibiyet hedefleyen sarı-kırmızılılar, taraftarının desteğiyle Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasına kalmayı amaçlıyor.