Premier Lig ekibi Ipswich Town, Championship takımı Hull City’den İngiliz futbolcu Jacob Greaves ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Takımın sahibi Acun Ilıcalı, bu satışla Hull City tarihine geçti. Kısa süre içinde Hull City'nin vizyonunu değiştiren Ilıcalı, taraftarlar tarafından tam not aldı.

18 MİLYON EURO'LUK TRANSFER

İngiliz ekibi, 23 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için 18 milyon Euro ödedi. Hull City, bu transferle kulüp tarihinin en pahalı dördüncü satışını gerçekleştirdi. Greaves, Premier Lig’e adım attığı için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu belirtti.

TARİHE GEÇEN SATIŞ

Greaves'ten elde edilen 18 milyon Euro, Hull City tarihine geçti. 1904 yılından beri futbol faaliyetlerini sürdüren Hull City, bu transferle en pahalı dördüncü satışını yapmış oldu. Acun Ilıcalı, Hull City'nin vizyonunu kısa sürede değiştirmeyi başardı.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

Savunma oyuncusu Jacob Greaves, geçtiğimiz sezon Hull City’de çıktığı 43 maçta 2 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Greaves, takımın en önemli isimlerinden biri olarak dikkat çekiyordu.

SAVUNMAYA GÜÇ KATACAK

İpswich Town, savunma hattını güçlendirmek için Hull City’den Jacob Greaves’i transfer etti. İngiliz temsilcisi, 23 yaşındaki futbolcu ile 5 yıllık sözleşme imzaladı ve bu transfer için 18 milyon Euro ödedi. Greaves, Premier Lig’e adım attığı için heyecanlı olduğunu söyledi.