Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran ve takımı 99 puanla ikinci sırada tamamlayan İsmail Kartal ile yollar ayrılmıştı. Yeni sezonda hiçbir takımı çalıştırmama kararı alan Kartal'ın kalp krizi geçirdiği iddiaları gündeme geldi. Ancak bu iddialar kısa sürede yalanlandı.

İSMAİL KARTAL'IN AÇIKLAMASI

Sosyal medyada yayılan kalp krizi ve stent takıldığı haberlerine karşı İsmail Kartal'dan açıklama geldi. Kartal, "Her sene olduğu gibi bu yıl da düzenli sağlık kontrollerim için hastanede çeşitli kontroller yaptırdım. Ancak ortalıkta yayılan kalp krizi geçirdiğim iddiası doğru değildir. Sağlığım yerinde, tüm arayan soranlara teşekkür ederim," diyerek takipçilerini ve taraftarlarını bilgilendirdi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla… Young Boys, İcardi’nin Lüks Arabası Etmiyor! Arabasının Değeri Tüm Kadrodan Daha Fazla…

İsmail Kartal'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Kalp krizi iddiaları asılsız çıkarken, Kartal düzenli sağlık kontrolleri dışında herhangi bir sağlık problemi yaşamadığını vurguladı.