Fenerbahçe'nin yeni sezon planlamasında yer almayan Joao Pedro, şu anda büyük bir gizem konusu. Joao Pedro'ya ulaşılamıyor ve nerede olduğu hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Oyuncunun psikolojisinin bozulduğu, bu nedenle kendini bir dağ evine kapattığı ve hatta dağa kaçtığı yönünde söylentiler mevcut. Peki, Joao Pedro nerede ve Fenerbahçe bu durumla nasıl başa çıkacak?

Joao Pedro Nerede? Dağa mı Kaçtı?

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Jose Mourinho tarafından kadroda düşünülmeyen Joao Pedro, kendisine takım bulması için bilgilendirildikten sonra İstanbul'dan ayrıldı ve o günden beri kayıplara karıştı. Oyuncunun kulüpten alacağı yüksek maaş nedeniyle bu duruma düştüğü ve bu yüzden psikolojik olarak etkilendiği iddia ediliyor. Joao Pedro'nun dağa çıkması ise bu olayın en ilginç detayı olarak öne çıkıyor.

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Fenerbahçe Yönetimi Zor Durumda

Kulüp, Joao Pedro'nun nerede olduğu konusunda hiçbir bilgiye sahip değil. Bu durum, Fenerbahçe yönetimini oldukça zor bir duruma soktu. Oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor ve kulüp bu krizi nasıl çözeceğini henüz bilmiyor.

Joao Pedro'nun Sözleşmesi 

Joao Pedro'nun sözleşmesi devam ederken, bu süreçte yaşanan gelişmelerin nasıl bir sonuca varacağı merakla bekleniyor. Fenerbahçe'nin, bu krizi çözüp çözmeyeceği ve Joao Pedro'nun geleceği futbol camiasının gündeminde yer almaya devam ediyor.

Bu süreçte, Joao Pedro'nun kayıp olması Fenerbahçe için sadece bir sportif kriz değil, aynı zamanda büyük bir mali sorun haline de gelebilir.

Joao Pedro'nun Yeni Takımı Belli mi?

Joao Pedro'nun yeni takımı hakkında herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı. Bu süreçte oyuncunun nerede olduğu ve hangi takımda kariyerine devam edeceği merakla bekleniyor.