Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek? Ferdi Kadıoğlu’ndan Şok Eden Sakatlık Haberi! Ne Zaman Oynayacak, sahalara dönecek?

Fenerbahçe'de yeni sezonun kadro planlaması sürerken, ayrılığı gündemde olan isimlerin başında Ferdi Kadıoğlu geliyor. İngiltere Premier Lig'e transfer olması beklenen milli futbolcunun durumu, özellikle Brighton ve Manchester United'ın ilgisi nedeniyle yakından takip ediliyor. Son gelişmelere göre, Manchester United Ferdi Kadıoğlu transferiyle ilgili kesin kararını verdi.

Manchester United Ferdi Kadıoğlu Transferinden Neden Vazgeçti?

The Athletic'te yer alan habere göre, Manchester United Ferdi Kadıoğlu'nu transfer etmekten vazgeçti. Haberde, Luke Shaw'un sakatlığının kısa sürede geçmesi ve Erik ten Hag'ın sol bek bölgesinde Mazraoui ve Diogo Dalot'yu kullanabileceği belirtiliyor. Bu durum, İngiltere devi Manchester United'ın Kadıoğlu transferini rafa kaldırmasına neden oldu.

Brighton'dan Fenerbahçe'ye Yeni Bir Teklif Gelecek mi?

Ferdi Kadıoğlu için en son bonuslarla birlikte yaklaşık 35 milyon euro teklif eden Brighton, Fenerbahçe'den rakamı yükseltmesi bekleniyor. Brighton ile her konuda anlaşma sağlayan milli futbolcu, kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Kadıoğlu, bu sezon 5 maça çıkıp 298 dakika süre alırken, 1 gollük skor katkısı verdi.