Real Madrid, La Liga'nın ikinci haftasında Santiago Bernabeu Stadyumu'nda Real Valladolid'i ağırladı. Tchouameni ve Jude Bellingham sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almazken, Arda Güler mücadeleye ilk 11'de başladı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in, genç yıldız hakkında söyledikleri İspanyol basınının dikkatinden kaçmadı. Öte yandan, devre arasında Mbappe ile Arda Güler arasında yaşanan diyalog da ortaya çıktı. İşte detaylar...

Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu! Amrabat’ın Fenerbahçe’den Ne Kadar Maaş İstediği Belli Oldu!

Mbappe, Tünelde Arda Güler ile Konuştu

Santiago Bernabeu'da oynanan maçın ilk 45 dakikası golsüz sona ererken, ikinci yarıya hızlı başlayan Real Madrid, 50. dakikada Valverde'nin golüyle öne geçti. Mücadele 88. dakikada Brahim Diaz ve 90+6. dakikada Endrick'in golleriyle 3-0 sonuçlandı.

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Arda Güler, 52. dakikada sarı kart gördü ve 69. dakikada yerini Brahim Diaz'a bıraktı. 19 yaşındaki on numaranın maç boyunca sergilediği performans ise dikkat çekiciydi.

Arda Güler'in İstatistikleri Göz Kamaştırdı

Real Valladolid karşısında 69 dakika sahada kalan Arda Güler, toplamda 63 kez topla buluştu ve 42 pas denemesinden 36'sında başarılı oldu. Ayrıca 5 şut denemesinin 3'ünde kaleyi bulan Güler, 11 ikili mücadelenin 7'sini kazanarak önemli bir performans sergiledi.

Florentino Perez'den Arda Güler'e Övgü

Real Madrid Başkanı Florentino Perez, mücadeleyi tribünden takip etti ve Arda Güler'in ilk 11'de olduğunu öğrendiğinde büyük sevinç yaşadı. Perez'in, "Çılgın bir oynama arzusu var. Bu çocuk olgunluğu nedeniyle 18 yaşında bir çocuk gibi görünmüyor, çok cesur ve üstelik çok iyi..." şeklinde yanındakilere yorumda bulunduğu öğrenildi.