Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de geçen sezon 102 puan toplayarak rekor kıran sarı-kırmızılı takım, üst üste 2. ve toplamda 24. kez şampiyonluğa ulaştı. Ancak, ülke puanı nedeniyle Şampiyonlar Ligi’ne play-off turundan başladı. İsviçre Süper Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Young Boys (YB) ise "Devler Ligi"ne bu turda dahil oldu.

Young Boys Kimdir?

Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir? Fenerbahçe’de Amrabat İstanbul’a Ne Zaman, Saat Kaçta Gelecek, Uçak Bilgisi Nedir?

YB, yani Young Boys, İsviçre'nin köklü futbol kulüplerinden biridir. "Genç Erkekler" anlamına gelen takım, bu sezon ligde kötü bir başlangıç yaptı. 5 maçta 2 beraberlik, 3 yenilgi alan Young Boys, henüz ligde galibiyet elde edemedi.

Galatasaray'ın Rakibi Young Boys İle Rövanş Ne Zaman?

Galatasaray ve Young Boys arasındaki rövanş karşılaşması 27 Ağustos Salı günü İstanbul'da yapılacak. İki maç sonrasında turu geçen takım, Şampiyonlar Ligi’nin yeni formatıyla oynanacak ana aşamaya katılma hakkı kazanacak.

Young Boys Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Young Boys Galatasaray maçı, TRT 1 ve Tabii platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma TSİ 22.00'de başlayacak.

Hakemler ve Detaylar

Maçı Almanya Futbol Federasyonundan hakem Daniel Siebert yönetecek. Yardımcıları ise Jan Seidel ve Rafael Foltyn olacak. Video Yardımcı Hakem (VAR) olarak Christian Dingert görev yapacak.