Antalya'nın Alanya ilçesinde bu sabah saatlerinde meydana gelen trajik bir kazada, 23 yaşındaki motosiklet sürücüsü Mert Yücel'in hayatını kaybettiği anlar kameraya yansıdı. Motosikletiyle Antalya istikametine seyir halinde olan Yücel, Türkler Mahallesi D-400 karayolu üzerinde, dönüş yapmak isteyen bir ticari taksiyle çarpıştı. Olay anı, başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasıyla kaydedildi ve bu görüntülerde Yücel'in ölüme doğru gittiği anlar net bir şekilde görüldü.

Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz… Minik Narin’i Kim Öldürdü, Nerede Bulundu? Meğer Ağabeyinin Kolundaki İz…

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kaza, Mert Yücel'in kullandığı 07 BPT 509 plakalı motosikletin, Hasan D. yönetimindeki 07 AYP 429 plakalı ticari taksiye kavşakta dönüş yaptığı sırada çarpması sonucu meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yola savruldu ve olay yerinde hayatını kaybetti.

Ölüm Anı Kamerada!

Yanında seyreden başka bir motosiklet sürücüsünün kask kamerasına yansıyan görüntülerde, Yücel'in ticari taksiye çarptığı ve yere düştüğü anlar anbean kayıt altına alındı. Bu görüntüler, olayın vahametini bir kez daha gözler önüne serdi.

Ticari Taksidekiler Kazayı Yara Almadan Atlattı

Ticari taksi sürücüsü Hasan D. ve araçta bulunan yabancı uyruklu üç yolcu ise kazayı herhangi bir yara almadan atlattı. Yücel’in cansız bedeni, savcılık ve jandarmanın yaptığı incelemelerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.