Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti! Türkiye-İzlanda Maçında Kerem Aktürkoğlu Rüzgarı: A Milli Takım İzlanda'yı 3-1'le Geçti!

İspanya LaLiga ve Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Real Madrid'in UEFA Süper Kupa zaferinde sadece 2 dakika süre alabilen milli futbolcu Arda Güler, mutsuz görüntüsüyle dikkat çekerken, İspanyol basınında flaş bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Arda Güler ve Brahim Diaz'ın, bu ay içinde bekledikleri süreleri alamamaları halinde takımdan ayrılmayı tercih edebilecekleri konuşuluyor.

Arda Güler 2 Dakika Süre Aldı

Real Madrid'in Atalanta'yı 2-0 yenerek UEFA Süper Kupa'yı kazandığı maçta, milli futbolcu Arda Güler sadece 2 dakika sahada kaldı. 88. dakikada oyuna dahil olan Arda, bu süre zarfında çok fazla etkili olma şansı bulamadı ve kupa töreninde mutsuz görüntüsüyle dikkat çekti. Arda Güler o maç sonra ayrılık ateşini yaktı! iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

İspanya'dan Flaş İddia: Ayrılık Olabilir

İspanyol gazeteci Jose Felix Diaz'ın iddialarına göre, Arda Güler ve Brahim Diaz, bu ay oynanacak maçlarda bekledikleri süreleri bulamamaları halinde takımdan ayrılma kararı alabilirler. Ancelotti'nin planlarında önemli yer tuttukları bilinen bu iki oyuncu, yeterli süre alamazlarsa yeni bir macera arayışına girebilirler.

Ancelotti İçin Değerliler Ama...

Jose Felix Diaz, Ancelotti'nin her iki oyuncuyu da önemli gördüğünü ancak onların giderek daha fazla süre almak istediğini belirtti. Arda Güler ve Brahim Diaz, Ancelotti'nin sisteminde kendilerine yer bulmayı umuyorlar. Ancak eğer bu ay içinde istedikleri süreleri alamazlarsa, başka takıma gitmeyi düşünebilirler.

Kupa Töreninde Mutsuzdu

Arda Güler o maç sonra ayrılık ateşini yaktı! Kupa töreninde mutsuz görüntüleriyle dikkat çeken Arda Güler'in, takım arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmekte bile isteksiz olduğu görüldü. Modric'in, Arda'yı fotoğraf çektirmeye ikna etmeye çalıştığı anlar sosyal medyada da gündem oldu.