Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran Açıklaması: Caniler En Ağır Cezaya Çarptırılacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran Açıklaması: Caniler En Ağır Cezaya Çarptırılacak

İstanbul'daki Marmara Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bulunan sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Dilan Polat, tutuksuz yargılama kararıyla serbest bırakıldı. Serbest bırakılmasının ardından basında yer alan "Araçlarını geri almak için başvuracak" şeklindeki haberlerle ilgili Dilan Polat’ın avukatı Sevinç Horoz bir açıklama yaptı.

Araç İadesi İçin Talepte Bulunulmadı mı?

Basında yer alan haberlerde Dilan Polat’ın lüks araçlarını geri almak için başvuruda bulunacağı iddia edildi. Ancak avukatı Sevinç Horoz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti. Horoz, "Ne araçlar ne de şirketlerin iadesine ilişkin bir talep ve değerlendirmemiz olmamıştır. Önceliğimiz müvekkillerimizin sağlığı ve özgürlüklerine kavuşmalarıdır" dedi.

Açıklamalar Çarpıtıldı mı?

Avukat Horoz, Dilan Polat’ın araçlarını geri almak için herhangi bir girişimde bulunmadıklarını ve bunun öncelikleri olmadığını vurguladı. Horoz, Sputnik TR'de katıldığı bir programda yaptığı açıklamaların çarpıtıldığını belirtti. Açıklamasında, "Dilan Polat araçlarını geri istiyor" şeklinde çıkan haberlerin maksatlı olduğunu ve gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

Sosyal Medya Kullanımına Dair İddialar Gerçek mi?

Dilan Polat’ın sosyal medya paylaşımlarıyla ilgili pişmanlık duyduğuna dair çıkan haberler hakkında da konuşan Horoz, bu iddiaların da doğru olmadığını söyledi. Horoz, "Bir kısım sosyal medya paylaşımlarından pişmanlık duymuş olabilir" şeklindeki görüşünün çarpıtıldığını belirtti ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı.

Avukatın Önceliği Nedir?

Horoz, bu süreçte önceliklerinin Dilan Polat’ın sağlığının normale dönmesi ve müvekkillerinin tahliyeleri olduğunu belirterek, gerçeği yansıtmayan haberlerin kamuoyunu yanıltmaması gerektiğini ifade etti.