ATV'nin beğeniyle izlenen ve dünyanın en çok kazandıran yarışma programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileriyle buluştu. Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen yarışmada, Fenerbahçe Spor Kulübü ile ilgili bir soru büyük ilgi topladı. Fenerbahçeliler dikkat! İşte, yarışmada sorulan o soru ve detaylar...

Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu! Real Madrid’te Arda Güler Ortalığı Karıştırdı! Ancelotti Bin Pişman Oldu!

Fenerbahçe Logosu Hangi Duyguları Sembolize Ediyor?

Yarışmaya katılan 34 yaşındaki Yasin Pehlivan, 200 bin TL değerindeki soruda Fenerbahçe logosunun anlamını sorgulayan bir soruyla karşılaştı. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesindeki açıklamaya göre, logodaki sarı alan "Fenerbahçe için duyulan" hangi duyguları sembolize etmektedir? Soru karşısında şaşkına dönen yarışmacı, soruyu yanlış cevaplayarak büyük ödülden oldu.

İşte Yarışmada Sorulan Şıklar

Fenerbahçe logosundaki sarı alanın anlamını soran bu soru, hem yarışmacıyı hem de ekran başındaki izleyicileri oldukça zorladı. İşte o sorunun şıkları:

  • A: Sevgi ve bağlılık
  • B: Dayanışma ve dostluk
  • C: Sabır ve bilgelik
  • D: Gıpta ve kıskançlık

Peki, yarışmacının yanlış cevapladığı bu sorunun doğru yanıtı neydi? Fenerbahçe logosundaki sarı renk, "Sevgi ve bağlılık" duygularını sembolize etmektedir.