Yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu, son dönemde sadece başarılı kariyeriyle değil, özel hayatıyla da gündemde. Kızıl Goncalar dizisinde sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Yazıcıoğlu, şimdi ise yeni bir aşkla adından söz ettiriyor. İddialara göre, Mert Yazıcıoğlu, sahne adıyla M Lisa olarak bilinen rapçi Melisa Gülen ile gözlerden uzak bir ilişki yaşıyor.

Mert2 1907202406237689

İzmir Alsancak Sahilde Cinsel İlişki Nerede, Nasıl Oldu, Kimlikleri Belli mi? İzmir Alsancak Sahilde Cinsel İlişki Nerede, Nasıl Oldu, Kimlikleri Belli mi?

Üç Aylık İlişki Ortaya Çıktı

İddialara göre, Mert Yazıcıoğlu ve Melisa Gülen yaklaşık üç aydır gözlerden uzak bir ilişki sürdürüyordu. Ancak, bu gizli aşk kısa bir süre önce son buldu. 2. Sayfa programının özel haberine göre, çiftin geçen ay yollarını ayırdığı ortaya çıktı. Sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu haber sonrası, Mert Yazıcıoğlu'na hayranlarından yorum yağdı.

Mert2 22082024F830D88A

Önceki İlişkileriyle Gündemdeydi

Mert Yazıcıoğlu, daha önce Afra Saraçoğlu ile olan ilişkisini sonlandırmış, ardından kısa bir süreliğine Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamıştı. Şimdi ise, rapçi Melisa Gülen ile yaşadığı bu gizli ilişkiyle yeniden magazin gündeminin üst sıralarında yer alıyor.