İstanbul Valiliği, 30 Ağustos Zafer Bayramı provaları nedeniyle Vatan Caddesi'nin sabah saat 06.00'dan itibaren araç trafiğine kapatıldığını duyurdu. Kapalı yollar ve alternatif güzergahlar da valilik tarafından açıklandı.

30 Ağustos 2024 İstanbul açık yolla listesi, neresi hangi istikamet açık, alternatif yollar hangisi? 30 Ağustos 2024 İstanbul açık yolla listesi, neresi hangi istikamet açık, alternatif yollar hangisi?

Trafiğe Kapatılan Yollar

30 Ağustos Zafer Bayramı provaları kapsamında, Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi) ve bu caddeye çıkan tüm yollar araç trafiğine kapatıldı. Kapatılan yollar arasında D-100 Kuzey ve Güney istikametinden Adnan Menderes Bulvarı'na girişler, 10. Yıl Caddesi, Edirnekapı, Oğuzhan Caddesi, Sofular Caddesi, Halıcılar Caddesi, Akdeniz Caddesi, Akşemsettin Caddesi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı bulunuyor.

Alternatif Güzergahlar

Vatandaşların mağdur olmaması için Turgut Özal Millet Caddesi, Fevzipaşa Caddesi, Atatürk Bulvarı, D-100 Karayolu ve O-3 Hal Yolu alternatif güzergahlar olarak önerildi. Valilik, sürücüleri bu güzergahları kullanmaları konusunda uyardı.