Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 38 Yaralı Var Küçükçekmece'de Metrobüs Kazası: 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 38 Yaralı Var

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 7. gününe girdi. Kuran kursundan çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan Narin için AFAD, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve Dicle Üniversitesi Arama Kurtarma (DÜAK) ekipleri seferber oldu.

"Narin Olmazsa Yaşayamam"

Anne Yüksel Güran, kaybolan kızı için gözyaşları içinde seslendi: "Okullar açılıyor, bütün çocuklar kapımın önünden geçiyor. Narin olmazsa yaşayamam. Onu geri getirin, kimse bilmeden bıraksın. Bütün ailem mahvoldu."

Sosyal Medyadan Gelen Çirkin Yorumlara Tepki

Narin’in kaybolması sonrası sosyal medyada yapılan çirkin yorumlar, aileyi derinden yaraladı. Anne Yüksel Güran, bu duruma tepki göstererek, "Bizi üzmeyin, devletimizi meşgul etmeyin. Kızımın bulunmasını istiyorum, başka anneler ağlamasın" dedi.

Anne Yürekten Yalvardı

Anne Yüksel Güran, kızının bulunması için yalvararak, "Kızımı bir köşede bırakın" dedi ve ekledi: "Eğer biri kızımı biliyor veya saklıyorsa, ona sadece teşekkür edeceğim. Narin geri gelsin, hep birlikte çiftetelli oynayalım."

Soruşturma Devam Ediyor

Arama çalışmalarına katılan ekipler, bölgedeki her detayı titizlikle inceliyor. Yetkililer, soruşturmanın sürdüğünü ve tüm ihtimallerin değerlendirildiğini belirtti.