Türkiye'de Siyasi Parti Sayısı 151'e Çıktı: 5 Yeni Parti Kuruldu Türkiye'de Siyasi Parti Sayısı 151'e Çıktı: 5 Yeni Parti Kuruldu

Now TV Ana Haber Bülteni sunucusu Gülbin Tosun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı sokak hayvanlarıyla ilgili sert bir dille eleştirdiği sosyal medya paylaşımı nedeniyle zorunlu izne çıkarıldı. Tosun, X hesabından yaptığı paylaşımda Yavaş’a yüklenerek, “Başkan siz ‘Sokakta köpek olmaz, biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz? Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman” ifadelerini kullandı. Bu paylaşımı krize neden oldu ve Tosun’un zorunlu izne çıkarıldığı açıklandı.

Eleştirilere Küfürlü Yanıt

Gülbin Tosun, zorunlu izne çıkarılmasının ardından sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen eleştirilere de sert bir dille yanıt verdi. Bir kullanıcının, “Kadın her durumunda ağzını bozuyor. Ekranda giyinip kuşanıp haber sunarken hanımefendi pozları hiç inandırıcı gelmiyor artık” şeklindeki eleştirisine, “Gerizekalı burası şahsi alanım. Takipçilerimle konuşuyorum si....” cevabını verdi. Ayrıca, “Bir it uğruna ya rab ne Gülbinler kovuluyor” yorumuna ise “Bir it uğruna ağzından kömür fışkırsın” yanıtını vererek tepkileri artırdı.

Zorunlu İzin Açıklaması

Gülbin Tosun, destek mesajları için takipçilerine teşekkür ederken, “Ben zorunlu izne çıkarıldım. Henüz çıkışım verilmedi. Sadece bilginize. Hayvan haklarından bir adım geri yok” diyerek zorunlu izin kararını doğruladı. Sosyal medyada yaptığı açıklamalar ve verdiği yanıtlarla gündeme oturan Tosun, olayın yankılarının devam edeceğini belirtti.