Gazeteci ve televizyoncu Reha Muhtar, İstanbul'daki evinde geçirdiği bir kaza sonucu hastaneye kaldırıldı ve yoğun bakımda tedavi altına alındı. Muhtar'ın entübe edilmesi sonrası, eski eşi Deniz Uğur'un iddiaları gündeme geldi. Uğur, oğlunu kaçırdığı iddiasıyla şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Reha Muhtar'ın Evindeki Kaza ve Sonrası Gelişmeler

Reha Muhtar'ın evinde düşerek yaralanmasının ardından yoğun bakıma alınması, olayın ardından ortaya atılan iddiaların önüne geçti. Deniz Uğur, oğlu Poyraz Muhtar'ın kaçırıldığını öne sürdü. Bu iddialar kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Poyraz Muhtar'dan İddialara Yanıt: "Ben Kaçırılmadım"

Reha Muhtar ve Deniz Uğur'un oğlu Poyraz Muhtar, Instagram hesabı üzerinden annesinin iddialarını yalanladı. Poyraz, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Sosyal medyada görüyorum. Annem benim kaçırıldığımı iddia ediyor. Ama ben kaçırılmadım ablamdan rica ettim beni babamın evine götür diye ve beni götürdü. Benim burada kedim var, köpeğim var. Onlara bakmam gerekiyor. Cihan ağabey var, komşumuz. Ablam var, Ayşe Nazlı. Bakın ben evdeyim. Ben burada mutluyum, ben başka bir yere gitmek hiç istemiyorum."

İzmir Alsancak Sahilde Cinsel İlişki Nerede, Nasıl Oldu, Kimlikleri Belli mi? İzmir Alsancak Sahilde Cinsel İlişki Nerede, Nasıl Oldu, Kimlikleri Belli mi?

Poyraz Muhtar'ın Paylaşımı ve Bakanlıklara Çağrı

Poyraz Muhtar, bu paylaşımı "Ben babamın evinde kalmak istiyorum" notuyla yaparak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Adalet Bakanlığını etiketledi. Bu açıklama, sosyal medyada büyük bir ilgi gördü ve tartışmalara yol açtı.